Over CultuurMakelaar.nl

Over CultuurMakelaar.nl

Overkoepelend informatie orgaan
CultuurMakelaar.nl Net wil een overkoepelende informatiebron zijn voor iedereen die op zoek is naar informatie over cultuurmakelaars. Door het creëren van één overzichtelijk informatie startpunt van alle cultuurmakelaars in Nederland worden cultuurmakelaars sneller gevonden en kunnen instanties enthousiast gemaakt worden voor de mogelijkheden van een cultuurmakelaar.
Aangezien cultuurbeleid in het algemeen  continu aan veranderingen onderhevig is, zal deze website zich steeds verder uitbreiden met nieuwe informatie. Hierdoor blijft de website een actueel startpunt voor iedereen die belangstelling heeft in  cultuurmakelaars en cultuurbeleid.

Overzichtelijk en inzichtelijk
Doordat er veel gemeentes zijn met een eigen cultuurmakelaar is ervoor gekozen de verschillende informatie van cultuurmakelaar en cultuurbeleid per provincie bijeen te zetten. Hierdoor ontstaat er een snel en overzichtelijk geheel van het aantal cultuurmakelaars in Nederland. Hierdoor wordt het ook op een snelle manier inzichtelijk wat het cultuurbeleid is van de desbetreffende gemeente die een cultuurmakelaar hebben.

Belangstellenden
Tot slot is de informatie van de site ook toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in cultuurbeleid en het achterliggende netwerk van cultuurmakelaars in Nederland in de meest brede zin van het woord. Hierbij kan de website een handig naslagwerk vormen voor diegene die een cultuurmakelaar zoekt en meer wil weten over relevant cultuurbeleid.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons natuurlijk ook bereiken via de contactpagina.